نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

رکورد شکنی جمعیت زندانیان در فرانسه

رکورد شکنی جمعیت زندانیان در فرانسه آمار‌های رسمی در فرانسه نشان می‌دهند جمعیت زندانیان این کشور با افزایشی بی سابقه یک رکورد جدید را ثبت کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۱:۲۰ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 01
کد خبر: ۱۹۷۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرانسه مدتهاست از مشکل مزمن شلوغی بیش از حد زندانهایش رنج برده، اما از ابتدای سال ۲۰۲۳ این مشکل ماه به ماه بدتر شده و حالا طبق آمار‌های رسمی جمعیت زندانیان فرانسه به رکورد جدید ۷۴۵۱۳ نفر رسیده است.

به نوشته پایگاه یورونیوز، از ابتدای سال ۲۰۲۲ جمعیت زندانیان در فرانسه تقریبا ماه به ماه رکورد شکسته و رقم جدید نیز ششمین رکورد جدید جمعیت این زندانیان است که در سال ۲۰۲۳ ثبت شده است.

مقام‌های فرانسه روز دوشنبه جدیدترین آمار تعداد زندانیان محبوس در زندان‌های این کشور را که ۷۴۵۱۳ نفر است اعلام کردند؛ رقمی که ۲۴۴۶ نفر در مقایسه با زمان مشابه در سال گذشته میلادی بیشتر است.

همچنین تعداد فعلی زندانیان فرانسه ۱۵۸۱۸ نفر بیشتر از تعدادی است که در زمان همه‌گیری کووید ثبت شد، چون این همه‌گیری به کاهش شدید تعداد زندانیان منجر شد.

جمعیت زندانیان در فرانسه به تدریج به سطح جمعیت قبل از همه گیری کووید برگشته، اما ماه آوریل گذشته برای نخستین بار تعداد زندانیان در این کشور از رقم ۷۳۰۰۰ نفر عبورکرد. مدتی بعد از آن نیز جمعیت زندانیان در فرانسه از رکورد ۷۴۰۰۰ نفر گذشت.

به نوشته یورونیوز، به دنبال افزایش بیش از حد جمعیت زندانیان در فرانسه حالا ۲۴۷۸ نفر از آن‌ها از تخت محروم بوده و مجبور به خوابیدن روی تشک در کف سلول خود هستند. سه سال پیش این رقم ۴۲۲ نفر بود و در اول ژوئیه ۲۰۲۲ نیز ۱۸۷۲ نفر بود.

فرانسه یکی از بدترین عملکرد‌ها را در اروپا در زمینه رفع مشکل جمعیت بیش از حد زندانیانش نشان داده و دادگاه حقوق بشر اروپا در ژانویه ۲۰۲۰ انتقادات شدیدی را از مقام‌های فرانسوی به خاطر این مشکل مطرح کرد.

به رغم این وضعیت، مقام‌های فرانسوی هیچ نشانی از تلاش برای رفع این معضل نشان نداده اند.

دولت فرانسه بعد از اعتراضات خشونت آمیزی که در واکنش به قتل «نائل ام.» نوجوان ۱۷ ساله فرانسوی توسط پلیس در ۲۷ ژوئن گذشته (ششم تیر) در حومه پاریس اتفاق افتاد از آنچه که «پاسخ محکم، سریع و نظام‌مند» به این ناآرامی‌ها خواند حمایت کرد.

وزارت دادگستری فرانسه با انتشار آمار‌هایی اعلام کرد، در نتیجه این ناآرامی‌ها ۷۴۲ نفر حکم مجازات حبس دریافت کردند و «بیش از ۶۰۰ نفر» در بازداشت قرار گرفتند.

انجمن «دیده‌بان بین‌الملل زندان‌ها» هشدار داده، معضل جمعیت بیش از حد زندان‌ها در فرانسه احتمالا در ماه‌های آینده با نزدیک شدن زمان بازی‌های المپیک بدتر از این خواهد شد.

پارلمان فرانسه در ۱۹ ژوئیه (۲۸ تیر) در گزارشی بر وجود «نیاز فوری» به اجرای یک مکانیزم تنظیمی برای زندان‌های این کشور تاکید کرد. به رغم انتشار این گزارش، مقام‌های فرانسوی هیچ قدمی در این راستا بر نداشته‌اند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار